top of page

Partners

Partners

Smart City and Mobility Agenda
Continental LOGO

powered by

The Future of Smart City is discussed in the Smart City & Mobility Stage [9 NOV]. Get ahead by discovering innovative approaches to reshape urban environments, from Green Planning to the digital transformation of governance, and shaping the cities of tomorrow.

Agenda

9 November

10:00 - 10:15

15 minutes

Opening speech Smart City & Mobility Stage

Christian von Albrichsfeld_website-26.png

Dr. Christian von Albrichsfeld

Country Head Continental Romania & General Manager 

Continental_Logo_withoutTagline_Yellow_4c_IsoCV2.png

10:15 - 11:00

45 minutes

Digital Cities of the Future. Built Today

Valentina Frangu_Dell Technologies_website-29.png

Valentina Frângu

Corporate and Public Sector Lead

DellTech_Logo_Prm_Blue_rgb.png

11:00 - 11:45

45 minutes

Networking Break

11:45 - 12:30

45 minutes

Counting the Reasons to Understand the City

Cosmin Popa website-48.png

Cosmin Popa

Founder & CEO

INGENIOS-11-36.png

12:30 - 13:00

30 minutes

How a banana peel makes a difference in the Smart City

Gina Aspelin Hedbring_website-46.png

Gina Aspelin Hedbring

Project Manager Smart City Sweden and Head of International projects at IVL The Swedish environmental research institute

scs_logo (1).png
IVL_Logo.png

13:00 - 14:00

60 minutes

Lunch Break

14:00 - 14:45

45 minutes

How cities can provide a pathway to net-zero

Steve Severance-47.png

Steve Severance

Director of Growth

masdar city-09.png

14:45 - 15:15

30 minutes

Driving Innovation Through Digital Transformation

GRAFICA_ICI_SPEAKER.png

Deniss – Bogdan Onofrei-Riza

Head of Forensics Laboratory, The National Institute for Research & Development in Informatics

ici-35.png

15:15 - 15:45

30 minutes

Driving the Future: From Real to Cloud, From Virtual to Real - The Journey of an AI-Empowered Company

Dr. Claudio Longo_website-07.png

Dr. Claudio Longo

Vice President Research & Advanced Engineering Software and Central Technologies

Continental_Logo_withoutTagline_Yellow_4c_IsoCV2.png

15:45 - 16:15

30 minutes

Networking Break

16:15 - 17:00

45 minutes

How AI is transforming public participation in urban planning

Sampo Ruoppila Agenda

Sampo Ruoppila

Urban Policy Advisor

Logo Urbanist

17:00 - 17:30

30 minutes

The Digital Transformation of the Government: State Services in the Digital Age

-

Speaker TBA

Stage Moderator

Moderator_SC_website-23.png

Eduard Dumitrașcu

President

arsc-21.png
bottom of page