top of page

Partners

Partners

DevOps Stage Agenda

powered by

Luxoft Purple RGB_Luxoft Purple RGB.png

In 2023, DevOps Stage gathered experts to share solutions for improving the connection between development and IT departments. You engaged in discussions covering various topics, including effective management of Kubernetes clusters at scale, harnessing the cloud's capabilities to support large-scale game development, and the fascinating world of chaos engineering.

Agenda

9 November 2023

10:00 - 10:15

15 minutes

Opening speech DevOps Stage

10:15 - 10:45

30 minutes

Moby Docker: Navigating Security's White Whale

Cezar Opri_LSEG_DevOps_website-39.png

Cezar Opri

Senior Software Developer

lseg-30.png

10:45 - 11:15

30 minutes

Networking Break

11:15 - 11:45

30 minutes

Bridge the Gap: DevOps, Dialogue, and Democratization

Cristian Prifti-61.png

Cristian Prifti

Solution Architect Data Analytics - AI Innovation Center, Genpact Europe & South Africa

genpact-23.png

11:45 - 12:45

60 minutes

Measuring and increasing resiliency through Chaos Engineering

DevOps Speaker Till Hohenberger

Till Hohenberger

Manager Solutions Architecture, Retail

AWS logo

12:45 - 13:15

30 minutes

Cloud Native: All things are subject to interpretation

Speakers_Website-LOCALI-37.png

Alexandru Dejanu

Software Engineer

test_wix.gif

13:15 - 14:15

60 minutes

Lunch Break

14:15 - 15:15

60 minutes

Copilot: level up the security of your code

Adrien Pessu_website-16.png

Adrien Pessu

Field Security Specialist

gitehub-19-19-19.png

15:15 - 15:45

30 minutes

Mastering On-Premises Kubernetes Storage Strategies

Viorel Anghel_website-03.png

Viorel Anghel

Head of Cloud and Infrastructure

esol.png

15:45 - 16:15

30 minutes

Using the power of the cloud to support Game Development at Scale

Devops Stage Speaker Agenda Daniel Iliescu

Daniel Iliescu

Director, Software Engineering, EAIT

EA Romania -logo

16:15 - 17:00

30 minutes

Managing Kubernetes clusters at scale - behind the scenes of managed OpenShift

DevOps Stage Speaker Marcel Hild

Marcel Hild

Señor Manager OpenShift Black Belt, EMEA, Germany

Red Hat Logo

17:00 - 17:45

45 minutes

Managing Technical Projects like a Pro: Lessons from a Solo SCM Migration

DevOps Speaker Hila Fish

Hila Fish

Senior DevOps Engineer

Stage Moderator

moderator-devop-21.png

Bogdan Vizureanu

Co-founder

code-for-romania-34.png
bottom of page