top of page

Partners

Partners

Retail and E-commerce Stage Agenda

9 November

Agenda

9 November

10:00 - 10:15

15 minutes

Opening speech Retail & e-Commerce Stage

10:15 - 10:45

30 minutes

Too much personalisation? No such thing!

-

Speaker TBA

10:45 - 11:15

30 minutes

How to navigate in uncertain times with exponential growth & technology disruptions?

Retail and E-commerce Speaker Alex Baker

Alex Baker

Global Retail Strategist, Serial Entrepreneur & Senior Advisor

Nordic Retail Hub logo

11:15 - 11:30

15 minutes

Networking Break

11:30 - 11:45

15 minutes

Let's get phygital

-

Speaker TBA

11:45 - 12:15

30 minutes

Don't ignore the powers of AR

-

Speaker TBA

12:15 - 12:45

30 minutes

Customer-Centric Success: Thriving with Online Marketing

Retail and E-commerce Speaker Cristian Ignat

Cristian Ignat

Founder

Canopy Logo

12:45 - 13:30

45 minutes

Lunch Break

13:30 - 14:00

30 minutes

Tips & tricks for a booming e-commerce business

Retail and E-commerce Speaker Daniel Rogiński

Daniel Rogiński

General Manager Zalando (CEE)

Zalando Logo

14:00 - 14:30

30 minutes

Open Source vs. SaaS ecommerce. What AI will change in the eComm landscape?

-

Speaker TBA

14:30 - 15:00

30 minutes

AI is here to disrupt the retail industry

-

Speaker TBA

15:00 - 15:30

30 minutes

Networking Break

15:30 - 16:00

30 minutes

The Power of Omnichannel

Natalia Horvath_website-16.png

Natalia Horvath

Head of Customer Marketing & Omnichannel Development, Global Reserve

diageo logo (1).png

16:00 - 16:30

30 minutes

Automating the processes is the key to success

-

Speaker TBA

16:30 - 17:00

30 minutes

MabIT

-

Speaker TBA

17:00 - 17:30

30 minutes

Next-Level Customer Engagement in the ecommerce Era

Retail and E-commerce Speaker Aymen Ismail

Aymen Ismail

Head of Customer Engagement Solutions

Smart Logo
bottom of page